Compliance, Risk & Privacy Officer

Wie zijn wij?

The Gateway to the Dutch Mortgage Market

Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie die  investeerders  in binnen- en buitenland een veilige en stabiele toegang biedt tot de Nederlandse hypothekenmarkt voor consumenten. Daartoe ontwikkelen en beheren we nieuwe hypotheekportefeuilles en verzorgen we samen met onze zustermaatschappijen Quion Groep B.V. en Conneqt Mortgage Distribution B.V. de gehele hypotheekketen van distributie, acceptatie tot aan rapportage over en waardering van de door de investeerder ingelegde gelden. Dit doen wij ook via onze eigen “Lenders of Record”.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een praktisch ingestelde professional die alle lagen binnen onze organisatie scherp en alert maakt en houdt op Compliance, Risk en Privacy gebied. Daartoe ga je in gesprek, geef je adviezen en zorg je ervoor dat wij in staat zijn om onze eigen verantwoordelijkheid te nemen op eerder genoemde gebieden. Je weet daarin een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en onafhankelijkheid.

Met jouw klantgerichte en dienstverlenende instelling, pro-actieve en flexibele houding en je bereidheid om wanneer nodig dat extra tandje bij te zetten, pas je prima in onze organisatie.

Wat ga je doen?

Je helpt met het verstevigen van een integriteitsbewuste cultuur binnen ons bedrijf en hebt specifieke verantwoordelijkheden voor de gebieden Compliance, Risk en Privacy. Daartoe:

 • Zie je toe op een effectieve naleving van zowel externe normen die volgen uit o.a. financiële en privacy gerelateerde wet- en regelgeving als onze eigen interne normen;
 • Draag je zorg voor het risk & compliance raamwerk, waaronder het verder ontwikkelen van dit raamwerk;
 • Ben je ons aanspreekpunt voor privacy gerelateerde zaken zoals DPIA’s, datalekken en verzoeken van betrokkenen;
 • Ben je verantwoordelijk voor ons integraal risicomanagement en kan je dit uitdragen naar onze stakeholders; en
 • Werk je nauw samen met onze Functionaris Gegevensbescherming en de Control & Reporting Officer en de Compliance Officer van onze moedermaatschappij Blauwtrust Groep.

 

Wat vragen wij van je?

Deze functie is met name geschikt voor iemand die kennis van en affiniteit heeft met de financiële sector waarin wij opereren. Daarnaast vragen wij het volgende van je:

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde master;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een (gecertificeerde) compliance opleiding afgerond, of je bent bereid om die te volgen;
 • Je hebt aantoonbare kennis van financiële en privacygerelateerde wet- en regelgeving zoals  Wft, Wwft en AVG;
 • Je hebt bij voorkeur 3-5 jaar relevante werkervaring in of meer van je aandachtgebieden Compliance, Risk en Privacy.

 

Welke competenties moet je in ieder geval hebben?

 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om kritische vragen te stellen;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en kan complexe structuren goed bevatten;
 • Je kan je standpunt goed overbrengen en bent in staat om anderen daarin mee te nemen;
 • Je bent leergierig, oplossingsgericht en hebt een hands-on mentaliteit.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 40 uur per week met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en sporten met korting. DMPM zit in een modern kantoorpand vlakbij de A16. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer binnen het team van betrokken en gedreven collega’s.

Wij zijn opzoek naar jou!

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je CV inclusief motivatiebrief naar info@dmpm.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilze de Waard (Recruitment Coördinator) via nummer 010-2422014.

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.