In een stevige brug telt iedere moer en bout

Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) is een entiteit van Blauwtrust Groep, de grootste totaalspeler op de Nederlandse hypotheekmarkt. Blauwtrust Groep combineert de mogelijkheden van al haar entiteiten en geeft investeerders met één enkel platform toegang tot de Nederlandse hypotheekmarkt. Hierbij slaat Blauwtrust Groep een brug tussen investeerders én eindgebruikers.

Blauwtrust Groep heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse hypotheekmarkt én financiële markt en heeft voor meer dan € 50 miljard aan hypotheken onder haar hoede. Blauwtrust Groep beschikt naast DMPM over de entiteiten Quion, Hypotrust en De Hypotheker.

Quion

DMPM heeft direct toegang tot de expertise van Quion, Nederlands’ grootste dienstverlener in hypotheken en consumentenleningen. Quion heeft een RPS 2+ en RSS 2+ Fitch rating en de ISAE 3402 standaard.


Hypotrust

Hypotrust heeft jarenlange expertise in distributiemanagement voor labels als Hypotrust en IQWOON. Hypotrust vertaalt de voorkeuren van investeerders door in een hypotheekproduct dat voldoet aan de verwachtingen van de eindgebruiker.


De Hypotheker

De Hypotheker is het grootste onafhankelijke financiële intermediair met een marktaandeel van meer dan 10%.

Hypotrust introduces new product for first-time buyers

Hypotrust introduces new product for first-time buyers

Vrij Leven Hypotheek: making a flying start

Rotterdam, 23 September 2019 - Hypotrust's latest product, the Vrij Leven Hypotheek mortgage, will be launched on 23 September 2019. This product is specially tailored to first-time buyers and includes a personalised service with long-term, sustainable funding.

Partners

Onze ambities

Onze ambities

DMPM is onderdeel van Blauwtrust Groep met een lange, prominente positie binnen de markt. DMPM heeft de ambitie om de leidende portfoliomanager te worden voor grote internationale investeerders die op zoek zijn naar veilige en rendabele investeringsmogelijkheden in de Nederlands hypotheekmarkt. De doelstellingen van DMPM komen daarmee overeen met de waarden van Blauwtrust Groep én de waarden van de klant: wij vinden dat de groei en stabiliteit over de lange termijn voorrang heeft op ‘quick wins’.