De meest ervaren manager voor de Nederlandse hypotheek­markt

Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) is onderdeel van Blauwtrust Groep, de grootste totaalspeler op de Nederlandse markt voor hypotheken. Mede hierdoor kunnen wij investeerders een veilige en stabiele toegang verlenen tot de Nederlandse hypotheekmarkt!

Onze diensten

DMPM ontwikkelt en beheert nieuwe hypotheekportefeuilles en verzorgt de gehele waardeketen van distributie en acceptatie tot en met rapportage en waardering van de belegging. DMPM kan het beheer van bestaande hypotheekportefeuilles overnemen en u adviseren over alle facetten en bijzonderheden van de Nederlandse hypotheken. Wij zoeken hierbij altijd de geschikte oplossing voor u, waarbij u kunt vertrouwen op onze RPS 2+ en RSS 2+ Fitch rating en de ISAE 3402 standaard!

Blauwtrust Groep

Brug met Conneqt.PNG
Rolf Belonje

Nederlandse hypotheken zijn een aantrekkelijke beleggingscategorie met een goed rendement en minimaal kredietrisico.

Rolf Belonje CEO DMPM

Over DMPM

DMPM_Headers_1600x1040.jpg

In een stevige brug telt iedere moer en bout

Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) is een entiteit van Blauwtrust Groep, de grootste totaalspeler op de Nederlandse hypotheekmarkt. Blauwtrust Groep combineert de mogelijkheden van al haar entiteiten en geeft investeerders met één enkel platform toegang tot de Nederlandse woninghypotheekmarkt. Hierbij slaat Blauwtrust Groep een brug tussen investeerders en eindgebruikers.